събота, 18 август 2012 г.

Можеш да се довериш на човек, само ако го познаваш. Така че - ще ви запозная със себе си.


Казвам се Любомира Герова и съм родена в град Силистра. От няколко години живея в София. На 15 години съм. Вярно, твърде крехка възраст, за да ми дава основания да претендирам с житейския си опит. Някои фрагменти обаче, променят посоката на развитието на нещата. Прозорливите от вас ще ги открият в публикациите ми, други няма да успеят и ще заявят, че „от нищичко хабер си нямам“, а трети изобщо няма да се замислят. От няколко години трупам опит в областта на Литературата и това ми дава пълните основания да пледирам с авторския си стил. Разбира се, всеки отделен автор има различен почерк (надявам се моят да ви допадне). Идеите ми са да споделя различна гледна точка за отделни неща от света, изразени пряко и непряко. Не твърдя, че разбирам от всичко в този живот, както впрочем никой от вас не може да каже за себе си. Излагам на показ именно тези опити, чрез които се стремя към съвършенство (каквото, разбира се, никога не може да се постигне). Писането на разкази и ръкописи изобщо, ми е нещо като хоби. Имам издаден сборник с разкази, сътворени през последните 3 години. Не мисля да ви споделям тайни от личния си живот, тъй като не смятам, че те имат връзка с блога ми. Впрочем, понякога е възможно да се появят преразказани части от ежедневието ми. Както сами виждате, пиша когато и каквото пожелая, без строго определен стил. Това е за мен.


За въпроси, критики, предложения и похвали, може да се обърнете към мен на следните адреси:

- Skype: sunrisee.


4 коментара :

 1. Много добро представяне, но няма ли да е по-добре, ако се виждаше от хората, когато влезнат в блога? На мен ли беше малко трудно да го намеря.

  ОтговорИзтриване
  Отговори
  1. Не, защото вече не е актуална информация и може просто да се разглежда като поредното произведение в този блог :)

   Изтриване
  2. Ами направи една такава актуална информация пак. Сега говорих с един човек, който си мислеше, че това си ти на картинката горе вдясно :)

   Изтриване
  3. Даже каза, че му изглеждаш позната

   Изтриване