понеделник, 28 март 2016 г.

Завинаги

Той беше мъж в тялото на момче. А тя… се намираше на прага между това да бъде момиче и това да бъде жена. В едни моменти харесваше тялото му, в други пък се влюбваше в душата… Но винаги в него намираше нещо, което я привличаше – и като момиче, и като жена.
Докато един ден не се замисли над това.
Замисли се и за някой друг, съзнавайки, че извършва грях. Природата на жената е такава – грешна. Може би самият грях я бе превърнал в жена.
Докато лежеше до него, си се представи в обятията на друг. Другият беше мъж както отвън, така и отвътре. Беше успешен, 25 годишен, само 7 години по-голям от нея. Имаше си отговорна работа във фирма, имаше и кола, както и костюм и вратовръзка, и часовник, и чанта, пълна с папки и документи. Представяше си какво е да се намираш във връзка с такъв човек. Сигурно в делничните утрини двамата биват разделени, будейки се от слънчевите лъчи , той – съвсем рано, за да не закъснее за работа, но никога забравяйки да й прати СМС с „Добро утро, скъпа“, който тя ще прочете на обяд, когато се и събуди, и денят й ще започне красиво, с усмивка на лице. А после ще му се обади в обедната почивка, за да чуе „прекрасния му глас“, а той ще я покани вечерта да се отбие у тях. Тя с радост ще приеме и ще прекъсне плахо телефона, обещавайки му изненада. Цял ден няма да спре да си мисли за предстоящата петъчна вечер. Ще си го представя от време на време, седнал зад бюрото си или пък водейки важно събрание, или мислейки си за нея. Ще закуси, ще отиде да потича в парка, за да бъде в добра форма за вечерта, след това ще си вземе продължителен душ, а после ще се разходи по магазините, избирайки си секси бельо за вечерта. Когато настъпи краят на работния ден, ще започне да се приготвя – бельото, дрехите, косата, грима. Виното. Ще отиде у тях малко преди той да се е върнал, използвайки ключовете, които й е дал за дома си. Ще спретне къщата му, ще налее виното в чашите и ще го чака. Не след дълго ще дочуе шума от колата му, спирайки на паркинга и сърцето й ще започне да бие учестено. След малко ще чуе прищракването на входната врата и нетърпеливо ще се хвърли на врата му, обяснявайки му колко й е липсвал и как няма търпение да се озоват в леглото. Но преди това, играейки ролята на съпруга, ще го попита как е минал денят му с прикрита ревност, надявайки се в разказа му да не намери място никоя жена, а после бавно ще започне да съблича сакото му, вратовръзката, ризата, панталоните… Той ще се усмихне, виждайки я в новото скъпо бельо и ще прави любов с нея, докато е все още ненапълно съблечена, нетърпелив, искащ, сдържайки желанието си през целия ден и най-после изливайки го в нея. Така тя ще се почувства истинска жена. И ще легне до него, сложила глава на гърдите му, галейки косата му.
За такива неща си мечтаеше тя, докато лежеше до него… И съвсем неочаквано в съня си, той промълви:
- Завинаги…
Тогава сърцето й плачевно се сви, очите й се напълниха със сълзи и от този момент нататък тя вече знаеше, беше убедена с цялото си сърце, че той наистина е неин, а тя – негова. И от повече мечти нямаше нужда.

Няма коментари :

Публикуване на коментар